SAMSUN / ONDOKUZMAYIS - Şehit Burhan Yazıcı İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI' nı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırladığı, velilerimizin de yoğun  katılım sağladığı programla kutladık.

Mrt

Müzede Bir Gün projesi kapsamında öğrencilerimiz Gazi Müzesini ziyaret ederek rehber eşliğinde müzedeki eserler hakkında bilgi aldılar.

Kas

Bir 10 Kasım'da daha cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla yâd ediyoruz

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle coşkuyla kutladık.

Eyl

Mustafa Onur ALBAYRAK yavrumuzu kaybettik.Değerli öğrencimize Allah' dan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Seni Unutmayacağız.

Eyl

İlköğretim haftası öğrencilerimizin heyecanıyla başladı.

Haz

Okulumuzda Öğrenci, Veli ve öğretmenlerimizin düzenlemiş olduğu kermes ve sergimize davetlisiniz.

19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladık.

Okulumuzda Kut'ül Amare Zaferi kutlandı.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI kutladı.

Mrt

Okulumuzun yeni yüzünü simgeleyen, evlatlarımızı geçmiş tarihiyle, milli manevi değerleriyle, kültürüyle bağını kuran ve geleceğe hazırlayan, eğitim- öğretim aldığı kurumumuzu temsil eden yeni logosu hepimize hayrlı olsun.